FRITZ!Box 7490 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7490 Service
This document is also available for the following products:

FRITZ!Box meldt "Your FRITZ!OS is up to date"

Hoewel er een nieuw FRITZ!OS is vrijgegeven, is een online-update niet mogelijk. Na een klik op de knop "Find New FRITZ!OS" wordt de melding "Your FRITZ!OS is up to date" weergegeven in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box.

Update voor internationale modellen en A/CH-edities nog niet beschikbaar

Het nieuwe FRITZ!OS met mesh WiFi is op dit moment alleen beschikbaar voor Duitse edities. Als je een internationale of A/CH-editie gebruikt, vragen wij je vriendelijk om geduld. Omdat deze edities andere DSL-standaards ondersteunen en een meertalige gebruikersinterface hebben, heeft de FRITZ!OS-ontwikkeling wat meer tijd nodig.

Opmerking:Voor de internationale en A/CH-edities van FRITZ!Box 7590 en FRITZ!Box 7490 zijn al labversies beschikbaar van de nieuwe FRITZ!OS met Mesh WiFi.