FRITZ!Box 7490 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7490 Service

FRITZ!Fon meldt "Correct password?"

Bij een poging om met FRITZ!Fon e-mails op te halen, wordt op de telefoon de melding "Correct password?" weergegeven en het ophalen van e-mails mislukt.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

Voer de hier beschreven maatregelen na elkaar uit. Controleer na elke maatregel of het probleem is opgelost.

1 Instellingen van Google-account aanpassen

In Google wordt in sommige gevallen deze melding weergegeven, hoewel je de gebruikersgegevens juist hebt ingevoerd:

Opmerking:Meer informatie vind je bij Google onder het trefwoord "Onjuist wachtwoord".

1. Als je Authenticatie in twee stappen hebt ingeschakeld voor je Google-account, genereer je een app-wachtwoord voor de FRITZ!Box en gebruik je dit tijdens de configuratie van het e-mailaccount.

2 E-mailaccountgegevens in FRITZ!Box corrigeren

1. Klik op "DECT" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "DECT" op "Internet Services".
  3. Klik op de knop (Bewerken) bij het betreffende e-mailaccount.
  4. Voer in het invoerveld "E-Mail address" het volledige e-mailadres in.
  5. Voer het wachtwoord van je e-mailaccount in.
  6. Als de FRITZ!Box de gegevens niet automatisch invult, voer je ook de naam van de POP3-server van je provider in.

Voorbeeld:
    Bij Google is de vermelding voor de POP3-server "pop.googlemail.com".

7. Schakel indien nodig de optie "This server supports a secure connection (SSL)" in.
  8. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.

3 Contact opnemen met provider

Als je nog steeds geen e-mails kunt ophalen, zijn je accountgegevens onjuist ingevoerd of is er een storing:

1. Neem contact op met je e-mailprovider.