FRITZ!Box 7490 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7490 Service
This document is also available for the following products:

ISDN-telefoon in FRITZ!Box configureren

Je kunt een of meer ISDN-telefoons aansluiten op de poort "FON S0" van de FRITZ!Box. Je hoeft de telefoons en de FRITZ!Box alleen te configureren voor parallel gebruik.

Voorwaarden / Beperkingen

• Er kunnen maximaal acht ISDN-telefoons worden aangesloten op de FRITZ!Box.
  • De ISDN-telefoons moeten geschikt zijn voor gebruik op een point-to-multipoint ISDN-aansluiting.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Telefoonnummers in FRITZ!Box configureren

Configureer eerst alle beschikbare telefoonnummers in de FRITZ!Box:

Internettelefoonnummers configureren

Vaste telefoonnummers configureren

Mobiele telefoonnummer configureren

2 Telefoon op FRITZ!Box aansluiten

• Sluit de telefoon aan op de poort voor ISDN-apparaten ("FON S0") van de FRITZ!Box.

Opmerking:Je kunt meerdere ISDN-telefoons aansluiten op de FRITZ!Box. De FRITZ!Box kan echter maar aan één telefoon stroom leveren. Alle andere moeten eigen stroomtoevoer hebben.

3 Telefoon in FRITZ!Box configureren

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Telephony" op "Telephony Devices".
  3. Klik op de knop "Configure New Device".
  4. Schakel de optie "Telephone (with or without answering machine)" in en klik op "Next".
  5. Schakel de optie "FON S0" in, klik op "Next" en volg de instructies. De wizard voert je door de configuratie.

4 Telefoonnummers in telefoon invoeren

Als de telefoon na de configuratie niet reageert op de gewenste telefoonnummers, voer je de telefoonnummers opnieuw in de telefoon in:

1. Wis in de telefoon alle telefoonnummers.
  2. Voer vervolgens alle gewenste telefoonnummers opnieuw in de telefoon in, precies zoals weergegeven in de FRITZ!Box-gebruikersinterface in de instellingen voor de telefoon op het tabblad "FON S0".

Opmerking:Informatie over de configuratie van de telefoonnummers (MSN's) vind je in de handleiding of verkrijg je rechtstreeks van de fabrikant van de telefoon.