FRITZ!Box 7490 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7490 Service
Not your product?

FRITZ!WLAN Repeater met FRITZ!Box verbinden via draadloos netwerk

Verbind je FRITZ!WLAN Repeater via het draadloze netwerk (WiFi) met de FRITZ!Box in je thuisnetwerk om het draadloze bereik gemakkelijk en efficiënt te vergroten.

Afb.: Verbindingsscenario FRITZ!WLAN Repeater

1 Draadloze verbinding per WPS tot stand brengen

Je kunt de repeater en de FRITZ!BOX veilig en met een simpele druk op de knop verbinden:

1. Steek de repeater in een stopcontact in de buurt van de FRITZ!Box.
  2. Wacht tot de "Power"-led en de "WLAN"-led van de repeater blijven branden.
  3. Druk op de "WPS"-knop van de repeater en houd deze ingedrukt tot de "WLAN"-led van de repeater knippert (ca. 6 seconden).
  4. Binnen 2 minuten: Druk op de "WLAN"-knop van de FRITZ!Box en houd deze ingedrukt tot de "WLAN"-led van de FRITZ!Box knippert (ca. 6 seconden).

De configuratie van de draadloze verbinding tussen de repeater en de FRITZ!Box is voltooid wanneer een of meer signaalsterkte-leds van de repeater continu blijven branden. Je kunt de repeater dan uit het stopcontact trekken en op een andere plek naar keuze weer in het stopcontact steken. De instellingen van de repeater blijven gehandhaafd, zelfs wanneer deze uit het stopcontact wordt getrokken.