FRITZ!Box 7490 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7490 Service

FRITZ!Box meldt "Log in with internet service provider failed"

De FRITZ!Box kan in de routermodus (standaard) geen internetverbinding tot stand brengen. In de Event Log van de FRITZ!Box wordt mogelijk een van de volgende foutmeldingen weergegeven:

• "Log in with Internet Service Provider failed. bad username or password"
  • "Log in with Internet service provider failed. [...] login lock"
  • "Log in with Internet Service Provider failed. [...] session limit exceeded"
  • "Log in with Internet Service Provider failed. [...] port limit exceeded"
  • "Log in with Internet Service Provider failed. [...] vip lock"
  • "Log in with Internet Service Provider failed. Tunnel startup failure"

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Internettoegangsgegevens in de FRITZ!Box corrigeren

1. Klik op "Internet" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Internet" op "Account Information".
  3. Voer opnieuw de internettoegangsgegevens in die je hebt ontvangen van je internetprovider.
  4. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

2 Contact opnemen met provider

Als het aanmelden bij de internetprovider mislukt, zijn de toegangsgegevens onjuist of heeft de internetprovider de toegang tot internet geblokkeerd. Sommige internetproviders blokkeren de toegang tot internet als bijvoorbeeld een een aantal maal achter elkaar het onjuiste wachtwoord is ingevoerd.

• Neem contact op met je internetprovider voor een oplossing.