FRITZ!Box 7530 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7530 Service

FRITZ!DECT-contactdoos kan niet worden aangemeld

Het lukt niet om de schakelbare contactdoos, bijvoorbeeld FRITZ!DECT 200, aan te melden. Na de automatische configuratie blijft de "DECT"-led knipperen en er kan geen DECT-verbinding tot stand worden gebracht tussen de FRITZ!Box en FRITZ!DECT.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

Voer de hier beschreven maatregelen na elkaar uit. Controleer na elke maatregel of het probleem is opgelost.

1 Toetsblokkering uitschakelen

1. Klik op "System" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "System" op "Buttons and LEDs".
  3. Klik op het tabblad "Keylock".
  4. Schakel de toetsblokkering uit.
  5. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

2 "Reduce DECT field strength" uitschakelen

1. Klik op "DECT" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "DECT" op "Base Station".
  3. Schakel in de sectie "Radio Field Strength" de optie "Reduce DECT field strength" uit.
  4. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

3 "DECT Eco" uitschakelen

1. Klik op "DECT" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "DECT" op "Base Station".
  3. Schakel in de sectie "Radio Field Strength" de optie "DECT Eco" uit.
  4. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

4 Versleuteling inschakelen

1. Klik op "DECT" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "DECT" op "Base Station".
  3. Schakel in de sectie "Security" de optie "Permit only secure DECT connections (recommended)" in.
  4. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.
  5. Als de optie was uitgeschakeld, moet je de FRITZ!Box vervolgens één keer opnieuw opstarten via de gebruikersinterface ("System > Backup > Restart").

5 FRITZ!DECT opnieuw aanmelden

FRITZ!DECT afmelden

1. Houd de "DECT"-knop op de FRITZ!DECT ten minste 6 seconde ingedrukt.

Zodra de "DECT"-led knippert, is de FRITZ!DECT afgemeld.

FRITZ!Box opnieuw opstarten

1. Klik op "System" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "System" op "Backup".
  3. Klik op het tabblad "Restart".
  4. Klik op de knop "Restart".

FRITZ!DECT aanmelden

1. Steek de FRITZ!DECT in een stopcontact in de buurt van de FRITZ!Box.
  2. Druk op de "DECT"-knop op de FRITZ!DECT. Houd de knop ten minste 6 seconde ingedrukt, tot de "DECT"-led snel begint te knipperen. Zolang de led snel knippert, bevindt de FRITZ!DECT zich in de aanmeldmodus.
  3. Binnen 2 minuten: Druk op de "FON"-/"DECT"-knop op de FRITZ!Box. Houd de knop ten minste 6 seconde ingedrukt, tot de "FON/DECT"-led van de FRITZ!Box begint te knipperen. Zolang de led knippert, bevindt de FRITZ!Box zich in de aanmeldmodus.

Zodra de "DECT"-led op FRITZ!DECT blijft branden, is de DECT-verbinding tot stand gebracht. Vervolgens kun je de FRITZ!DECT plaatsen op de gewenste locatie en bedienen via de gebruikersinterface van de FRITZ!Box onder "Home Network > Smart Home".