FRITZ!Box 7530 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7530 Service

Mesh-pictogram wordt bij andere FRITZ!Box niet weergegeven

Hoewel de FRITZ!Box is geconfigureerd als Mesh Repeater, wordt deze in het Mesh-overzicht van de Mesh Master weergegeven zonder Mesh-pictogram.

Afb.: Mesh Master geeft FRITZ!Box weer zonder Mesh-pictogram

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Meest recente FRITZ!OS installeren

Voor integratie in het Mesh-netwerk moet op de Mesh Master en Mesh Repeater FRITZ!OS 7 of nieuwer zijn geïnstalleerd:

1. Installeer op de Mesh Master en de Mesh Repeater het meest recente FRITZ!OS.

2 Toetsblokkering uitschakelen

Integratie in het Mesh-netwerk is alleen mogelijk met een druk op de knop. Schakel daarom de toetsblokkering uit in de Mesh Master en de Mesh Repeater:

1. Klik op "System" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "System" op "Buttons and LEDs".
  3. Klik op het tabblad "Keylock".
  4. Schakel de toetsblokkering uit.
  5. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

3 Mesh Repeater met een druk op de knop in het Mesh-netwerk integreren

1. Druk op de verbindingsknop van de Mesh Repeater (zie tabel) en houd de knop ingedrukt tot de "WLAN"-led begint te knipperen. Mogelijk gaan er ook nog andere leds knipperen.
  2. Binnen 2 minuten: Druk op de verbindingsknop van de Mesh Master en houd de knop ingedrukt tot de bevestigingsled (zie tabel) kort gaat branden. Mogelijk gaan er ook nog andere leds kort branden.
    FRITZ!Box-modelVerbindingsknopBevestigingsled
    FRITZ!Box 7590, 7530, 7520, 6890 Connect / WPS Connect / WPS
    FRITZ!Box 6591, 6590 Connect / WPS WLAN / DECT
    FRITZ!Box 7490, 7430, 5491, 5490 WLAN WPS WLAN / Info
    FRITZ!Box 6490, 6430 WLAN WPS WLAN / DECT
    FRITZ!Box 7560, 7362 SL WLAN WLAN / DECT
    FRITZ!Box 7583, 7582, 7581, 7580 WPS WLAN / Info
    FRITZ!Box 6820, 4040, 4020, 3490 WPS WLAN
  3. De procedure is voltooid, zodra de Mesh Master de Mesh Repeater in het Mesh- overzicht weergeeft met het Mesh-pictogram .