FRITZ!Box 7560 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7560 Service

Telefoon die is verbonden met FRITZ!Box, gaat over terwijl er niemand belt

Af en toe gaat er een telefoon over die is verbonden met je FRITZ!Box, hoewel niemand je heeft gebeld, of de telefoon gaat over meteen nadat je een telefoongesprek hebt beëindigd en hebt opgehangen, of de telefoon blijft overgaan hoewel de beller al heeft opgehangen. Wanneer je de hoorn opneemt, hoor je de kiestoon.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

Voer de hier beschreven stappen na elkaar uit. Controleer na elke stap of het probleem is opgelost.

1 Optie "Message waiting indication on the telephone (MWI)" uitschakelen

De volgende maatregelen zijn alleen noodzakelijk als de telefoon is verbonden met de analoge poort "FON":

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Telephony" op "Telephony Devices".
  3. Klik op de knop (Bewerken) bij de betreffende telefoon.
  4. Klik op het tabblad "Telephony Device Features".
  5. Schakel de optie "Message waiting indication on the telephone (MWI)" uit.
  6. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.

Als de telefoon nu niet meer overgaat, dan heb je nieuwe berichten ontvangen in de voicemailbox van van je provider voor internettelefonie. De FRITZ!Box meldt deze berichten door je te bellen, omdat je telefoonprovider MWI (Message Waiting Indication) ondersteunt.

2 Wekkerfunctie uitschakelen

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Telephony" op "Alarm".
  3. Schakel de de wekkerfunctie (alarm) uit.