FRITZ!Box 7560 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7560 Service

Geavanceerde weergave van de gebruikersinterface inschakelen

In de gebruikersinterface van de FRITZ!Box worden niet alle instellingen weergegeven in de standaard weergave. In de geavanceerde weergave worden extra instellingen weergegeven voor de gevorderde gebruiker.

1. Open de gebruikersinterface van de FRITZ!Box.
  2. Klik rechts boven aan de rand van de gebruikersinterface op de drie punten.
  3. Klik op de aan/uit-knop om de geavanceerde weergave in te schakelen.

Afb.: Geavanceerde weergave inschakelen

• De geavanceerde weergave is ingeschakeld wanneer de aan/uit-knop groen is. .