FRITZ!Box 7560 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7560 Service

Instellingen van de ene naar de andere FRITZ!Box overzetten

Wanneer je naar een ander model FRITZ!Box overstapt, hoef je de nieuwe FRITZ!Box niet compleet opnieuw te configureren; in plaats daarvan kun je van tevoren opgeslagen instellingen van de oude FRITZ!Box snel en eenvoudig naar de andere FRITZ!Box overzetten. De instellingen kun je gemakkelijk importeren met de herstelfunctie in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box. Daarbij kun je selecteren of je alle of alleen bepaalde instellingen, bijvoorbeeld draadloze instellingen en telefoonboeken, naar je nieuwe FRITZ!Box wilt overzetten.

Voorwaarden / Beperkingen

• De FRITZ!OS-versie van de nieuwe FRITZ!Box moet dezelfde versie zijn of nieuwer dan de FRITZ!OS-versie van de oude FRITZ!Box.

1 Instellingen importeren

1. Klik op "System" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Systeem" op "Back-up".
  3. Klik op het tabblad "Restore".
  4. Klik op "Bladeren" en selecteer het bestand "FRITZ.Box[...].export" dat de FRITZ!Box-instellingen bevat.
  5. Voer het wachtwoord in, dat je hebt opgegeven bij het opslaan van het back-upbestand.
  6. Schakel de optie "Restore all settings" in. Wanneer je alleen enkele van de instellingen wilt herstellen, schakel je de optie "Select manually the settings to be restored" in.
  7. Klik op de knop "Restore".
  8. Als je hiernaar wordt gevraagd, bevestig je het uitvoeren ook bij de FRITZ!Box.
  9. Als het om twee verschillende FRITZ!Box-modellen gaat, of wanneer je "Manually select..." hebt ingeschakeld, worden nu alle instellingen weergegeven die je kunt overzetten; schakel de instellingen in, die je wilt overzetten en klik op "Apply".
    • Als het om twee FRITZ!Boxen van hetzelfde model gaat, worden nu alle instellingen overgezet.

2 DECT-apparaten aanmelden

Nadat de instellingen zijn geïmporteerd, moet je alle DECT-apparaten aanmelden bij de nieuwe FRITZ!Box. Om ervoor te zorgen dat alle instellingen blijven behouden, gebruik je voor het aanmelden niet de wizard in de gebruikersinterface, maar de knop op de FRITZ!Box: