FRITZ!Box 7560 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7560 Service

FRITZ!Box USB Remote Connection start niet

De software FRITZ!Box USB Remote Connection start niet. Mogelijk wordt een van de volgende foutmeldingen weergegeven:

• "Cannot Start Application"
  • "FRITZ!Box USB remote connection has stopped working"
  • "FRITZ!Box USB remote connection has detected a problem and must shut down."

Oorzaak

• De software FRITZ!Box USB Remote Connection of .NET Framework van Windows is niet goed geïnstalleerd.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Meest recente Windows-updates installeren

Voor de software FRITZ!Box USB Remote Connection moet .NET Framework van Windows goed zijn geïnstalleerd. .NET Framework is een deel van het besturingssysteem en wordt bijgewerkt bij updates van Windows.

• Installeer alle beschikbare Windows-updates voor jouw Windows-versie. Informatie over het downloaden en installeren vind je op internet onder www.microsoft.nl.

2 Programma FRITZ!Box USB Remote Connection de-installeren

Windows 10 / 8

1. Druk op de toetscombinatie "Windows key" + "X" en selecteer "Control Panel" in het contextmenu.
  2. Klik op "Programs" en vervolgens op "Programs and Features".
  3. Dubbelklik op "FRITZ!Box USB Remote Connection".
    • Het venster "AVM FRITZ!Box USB remote connection Maintenance" wordt geopend.
  4. Selecteer de optie "Remove the application from this computer" in het venster "AVM FRITZ!Box USB remote connection Maintenance" en klik op "OK".

Windows 7

1. Klik in Windows op "Start" en vervolgens op "Control Panel".
  2. Ga naar het menu "Control Panel", open de vervolgkeuzelijst "View by:" (in de rechterbovenhoek) en selecteer "Category".
  3. Klik op "Uninstall a program".
  4. Dubbelklik op "FRITZ!Box USB Remote Connection".
    • Het venster "AVM FRITZ!Box USB remote connection Maintenance" wordt geopend.
  5. Selecteer de optie "Remove the application from this computer" in het venster "AVM FRITZ!Box USB remote connection Maintenance" en klik op "OK".

3 Programma FRITZ!Box USB Remote Connection installeren

1. Meld je op de computer aan als de Windows-gebruiker die FRITZ!Box USB Remote Connection wil gebruiken.

Belangrijk:Als de gebruiker geen beheerdersrechten heeft, moet je tijdens de installatie of als je het programma voor het eerst opstart een geldig administratorwachtwoord invoeren.

2. Open de gebruikersinterface van de FRITZ!Box.
  3. Klik in het menu "Home Network" op "USB Devices".
  4. Klik op het tabblad "USB Remote Connection". Als het tabblad niet wordt weergegeven, schakel dan eerst de geavanceerde weergave in.
  5. Schakel de optie "USB Remote Connection enabled" in.
  6. Klik op de link "USB Remote Connection software".
    • Het venster "USB Remote Connection" wordt geopend.
  7. Als in het venster "USB Remote Connection" een knop "Download" wordt weergegeven:
    1. Klik op "Download" in het venster "USB Remote Connection" en download het bestand "fritzbox-usb-fernanschluss.application".
    2. Dubbelklik op het gedownloade bestand.
  8. Klik op "Install" en volg de instructies op het scherm.
  9. Herhaal de stappen 1 - 8 voor alle andere Windows-gebruikers die FRITZ!Box USB Remote Connection willen gebruiken.

Nu kun je het programma FRITZ!Box USB Remote Connection configureren en gebruiken.