FRITZ!Box 7590 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7590 Service

Push service configureren

Met de Push service kun je jezelf regelmatig of bij bepaalde gebeurtenissen e-mails laten toesturen met verbindings- en gebruiksgegevens van de FRITZ!Box. De FRITZ!Box informeert je dan bijvoorbeeld als er een nieuw FRITZ!OS beschikbaar is, over nieuwe berichten op het antwoordapparaat, of als je een oproep hebt gemist. Daarnaast kun je jezelf voor iedere FRITZ!OS-update automatisch een back-upbestand laten sturen met de instellingen.

Voorwaarden / Beperkingen

• Er moet een e-mailaccount worden gebruikt met een POP3 e-mailserver.
  • POP3-toegang moet zijn ingeschakeld bij de e-mailprovider.

Opmerking:In de instellingen van je e-mailaccount schakel je de toegang in. Informatie over de configuratie verkrijg je bij je e-mailprovider.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 E-mailaccountgegevens invoeren

1. Klik op "System" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "System" op "Push Service".
  3. Klik op de link "Configure Push Service". Als de link niet wordt weergegeven, klik dan op het tabblad "Sender".
  4. Voer je e-mailadres en het wachtwoord in.
  5. Klik op "Account Information - Additional Settings".

Opmerking:In de meeste gevallen vult de FRITZ!Box de volgende gegevens automatisch aan. Bij kleinere lokale providers moet je deze zelf invoeren. De benodigde gegevens verkrijg je bij je e-mailprovider.

6. Voer je gebruikers naam en de naam van de SMTP-server van je e-mailprovider in.
  7. Als de server niet bereikbaar is via poort 25, voer dan bij "Port" de poort in waarmee de server communiceert, bijvoorbeeld 587.
  8. Als de server SSL ondersteunt, schakel je de optie "This server supports a secure connection (SSL)" in.
  9. Schakel de optie "Test e-mail sending after adopting the settings." in. Als de optie niet beschikbaar is, wordt de testmail automatisch verstuurd.
  10. Klik op "Apply" of "Next" en volg de aanwijzingen van de assistent.
  11. De FRITZ!Box verstuurt nu een testmail naar je e-mailaccount.

2 Push-service inschakelen

1. Klik op "System" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "System" op "Push Service".
  3. Klik op de knop (Bewerken) bij de push services die je wilt gebruiken.
  4. Schakel de optie "Push service enabled" in en configureer elke afzonderlijke push service.
  5. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.