FRITZ!Box 7590 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7590 Service

Geavanceerde weergave van de gebruikersinterface inschakelen

In de gebruikersinterface van de FRITZ!Box worden niet alle instellingen weergegeven in de standaard weergave. In de geavanceerde weergave worden extra instellingen weergegeven voor de gevorderde gebruiker.

1. Open de gebruikersinterface van de FRITZ!Box.
  2. Klik rechtsboven aan de rand van de gebruikersinterface op de menuknop met 3 punten .
  3. Klik op de aan-uitschakelaar om de geavanceerde weergave in te schakelen.

Afb.: Geavanceerde weergave inschakelen

• De geavanceerde weergave is ingeschakeld wanneer de aan-uitschakelaar groen is.  .