FRITZ!Box 7590 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7590 Service

Leds van de FRITZ!DECT-contactdoos uitschakelen

De leds geven je voortdurend informatie over de bedrijfs- en verbindingsstatus van de schakelbare contactdoos, bijvoorbeeld FRITZ!DECT 200. Als je deze informatie niet nodig hebt en als de brandende leds je storen, kun je ze permanent uitschakelen via de gebruikersinterface van de FRITZ!Box.

1. Klik in de FRITZ!Box-gebruikersinterface op "Smart Home".
  2. Klik in het menu "Smart Home" op "Device Management".
  3. Schakel in de vervolgkeuzelijst de optie "Sockets" in.
  4. Klik op de knop (Bewerken) bij het betreffende smarthome-apparaat.
  5. Klik op "Additional settings" om alle instellingen weer te geven.
  6. Schakel de optie "LED display on" uit.
  7. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.

Zodra je op een knop op het apparaat drukt geven de leds kort de bedrijfs- en verbindingsstatus weer en gaan na 60 seconden automatisch weer uit.