FRITZ!Box 7590 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7590 Service

Geen e-mail met MyFRITZ!-bevestigingslink ontvangen

De registratie van een MyFRITZ!-account kan niet worden voltooid omdat je geen e-mail hebt ontvangen met een bevestigingslink voor MyFRITZ!

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

Voer de hier beschreven maatregelen na elkaar uit. Controleer na elke maatregel of het probleem is opgelost.

1 E-mail opnieuw versturen

1. Klik op "Internet" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Internet" op "MyFRITZ!account".
  3. Controleer onder "Your MyFRITZ! account" of je e-mailadres juist wordt weergegeven.
  4. Als je e-mailadres juist wordt weergegeven, klik je in de sectie "Confirm email address" op de link "Resend the email".
  5. Als je e-mailadres onjuist wordt weergegeven:
    1. Klik op de link "Another MyFRITZ! account".
    2. Voer in het invoerveld "E-Mail address" je e-mailadres correct in.
    3. Klik op "Next".
  6. MyFRITZ! stuurt nu een e-mail naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven.

2 Spammap controleren

De e-mailprovider of de e-mailclient heeft de e-mail met de bevestigingslink voor MyFRITZ! mogelijk aangemerkt als ongewenste reclame (spam) en toont deze niet in je inbox:

• Controleer in de map voor ongewenste reclame (spam) van je e-mailpostvak of er een e-mail is van MyFRITZ!. Het adres van afzender is: noreply@myfritz.net.

Belangrijk:Microsoft Mail en sommige andere programma's tonen in de spammap niet alle e-mails die zijn aangemerkt als spam. Controleer daarom ook de spammap op de website van je e-mailprovider.