FRITZ!DECT 500 Service - Knowledge Base

FRITZ!DECT 500 Service

Volgorde van de smarthome-apparaten wijzigen in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box

Je kunt de volgorde wijzigen van de smarthome-apparaten die staan vermeld in je FRITZ!Box in het menu "Home Network > Smart Home". Als je bijvoorbeeld veel smarthome-apparaten hebt aangemeld bij je FRITZ!Box, kun je de belangrijkste apparaten bovenaan zetten.

Voorwaarden / beperkingen

• De volgorde van smarthome-apparaten kan alleen worden gewijzigd in de desktopweergave en niet in de weergave voor mobiele apparaten zoals bijvoorbeeld een smartphone of tablet.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

Volgorde wijzigen

1. Klik in de FRITZ!Box-gebruikersinterface op "Smart Home".
  2. Klik in het menu "Smart Home" op "Device Management".
  3. Klik op "Change Sequence".
  4. Klik op de vermelding van het smarthome-apparaat waarvan je de volgorde wilt wijzigen en sleep met ingedrukte muisknop de vermelding naar de gewenste plaats.
  5. Klik op "Finished" om de instellingen op te slaan.