FRITZ!DECT 500 Service - Knowledge Base

FRITZ!DECT 500 Service
This document is also available for the following products:

FRITZ!DECT 500 in het FRITZ!Box-thuisnetwerk gebruiken

De ledlamp FRITZ!DECT 500 kun je via een een versleutelde DECT-verbinding (DECT-ULE) integreren in het FRITZ!Box-thuisnetwerk. Vervolgens kun je via de gebruikersinterface van je FRITZ!Box de kleur, de kleurtemperatuur en helderheid van de ledlamp en een automatische tijdschakeling configureren.

Voorwaarden / beperkingen

• De ledlamp kan worden gebruikt met een FRITZ!Box met FRITZ!OS 7.20 of nieuwer, met uitzondering van FRITZ!Box 7430 en 7560.
  • Bij de FRITZ!Box mag geen DECT-repeater van een andere fabrikant of een FRITZ!Box 7390, 7270 of 7420 als DECT-repeater (zie "Telephony > DECT > Monitor") zijn aangemeld.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 DECT-verbinding tot stand brengen

1. Schakel de lamp, waar je de FRITZ!DECT 500 wilt inschroeven, uit.
  2. Schroef FRITZ!DECT 500 in de E27-fitting van je lamp.
  3. Schakel de lamp in. FRITZ!DECT 500 brandt rood en geeft daarmee aan gereed te zijn voor aanmelding bij de FRITZ!Box.
  4. Druk binnen 2 minuten op de DECT-knop van de FRITZ!Box. Houd de knop ten minste gedurende 6 seconde ingedrukt, tot de "DECT"- of "Info"-led van de FRITZ!Box begint te knipperen. Zolang de led knippert, bevindt de FRITZ!Box zich in de aanmeldmodus.

Zodra de ledlamp twee keer groen knippert en vervolgens wit brandt, is de DECT-verbinding tot stand gebracht.

2 FRITZ!DECT 500 configureren

1. Klik in de FRITZ!Box-gebruikersinterface op "Smart Home".
  2. Klik in het menu "Smart Home" op "Device Management".
  3. Selecteer in de vervolgkeuzelijst de apparaatgroep.
  4. Klik bij het apparaat in kwestie op de knop (Bewerken).
  5. Klik op het tabblad "General".
  6. Voer bij "Name" een zelfgekozen naam in.
  7. Schakel bij "Push Service Settings" de optie "Push service enabled" in, zodat je een e-mail ontvangt als bijvoorbeeld de draadloze verbinding is verbroken of als er fouten optreden.
  8. Schakel de optie "Push service enabled" in, zodat je een e-mail ontvangt bij belangrijke gebeurtenissen.
  9. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.
  10. Klik op het tabblad "Lamp Setting"en configureer de gewenste instellingen.
  11. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.
  12. Als je een tijdschakeling wilt instellen, klik dan op het tabblad "Switch Automatically" en configureer de gewenste schakeling.
  13. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.

De ledlamp is nu ingesteld en kan handmatig worden geschakeld met een FRITZ!DECT-schakelaar, met FRITZ!Fon (Menu "Home Network > Smart Home") en vanaf internet met FRITZ!App Smart Home.