FRITZ!Fon C4 Service - Knowledge Base

FRITZ!Fon C4 Service

Weergavenamen aan telefoonnummers toewijzen

In de FRITZ!Box kun je weergavenamen toewijzen aan telefoonnummers. De weergavenaam wordt dan bij uitgaande en inkomende oproepen weergegeven op de telefoon. Door middel van de naam kun je zien via welk telefoonnummer het gesprek tot stand wordt gebracht of welk telefoonnummer een beller heeft gebeld.

1 Tekstinformatie in de FRITZ!Box inschakelen

1. Voer op de telefoon #960*2* in en druk op de gesprekstoets (hoorn van de haak nemen).
  2. Leg na ca. 3 seconden weer op.

Opmerking:Je kunt de weergave van de tekstinformatie weer uitschakelen met #960*0*.

2 Weergavenamen in FRITZ!Box toewijzen

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Telephony" op "Telephone Numbers".
  3. Klik op de knop (Bewerken) bij het betreffende telefoonnummer.
  4. Voer in het invoerveld "Display name" een naam naar keuze in. Als het invoerveld niet wordt weergegeven, schakel dan eerst de geavanceerde weergave in.

Voorbeeld:
    Als weergavenaam voor het internettelefoonnummer 12345 kun je een naam kiezen zoals "VOIP_12345", "provider_12345", "office", "private" of "12345".

5. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.