FRITZ!Fon C4 Service - Knowledge Base

FRITZ!Fon C4 Service
This document is also available for the following products:

Foutmelding "Network error"

Wanneer je een internetservice wilt gebruiken met je FRITZ!Fon (bijvoorbeeld om webradio of podcasts te beluisteren), wordt het bericht "Network error" weergegeven op de display van de telefoon en het afspelen mislukt.

Voer de stappen uit zoals hier aangegeven. Controleer na elke poging of het probleem is verholpen.

1 Meest recente FRITZ!OS voor FRITZ!Box installeren

2 Controleren of het webadres bereikbaar is

Het webadres dat is ingevoerd in de FRITZ!Box-gebruikersinterface voor de internetservice, kan tijdelijk of permanent niet beschikbaar zijn:

• Controleer of je webradio of podcasts kunt beluisteren met een ander apparaat of andere software (bijvoorbeeld Windows Media Player). Voer op het apparaat of in de software hetzelfde webadres in dat je hebt opgegeven in de FRITZ!Box.

Belangrijk:Voer de test uit zo snel mogelijk nadat de fout is opgetreden om uit te sluiten dat het internetadres alleen maar tijdelijk niet beschikbaar is.

• Als je ook geen webradio of podcasts kunt beluisteren met het andere apparaat:
      • Neem contact op met de betreffende provider of gebruik een ander webadres.