FRITZ!Fon C5 Service - Knowledge Base

FRITZ!Fon C5 Service
This document is also available for the following products:

Snelkiesnummers gebruiken

Door de snelkiestoetsen op de FRITZ!Fon ingedrukt te houden, heb je snel toegang tot verschillende functies en telefoonnummers. Je kunt zelf telefoonnummers toewijzen aan de toetsen 2 tot 9 om de geselecteerde deelnemer nóg sneller te bereiken. Daarnaast kun je de toetsen van de telefoon heel makkelijk vergrendelen, om onbedoelde invoer in de telefoon te voorkomen of om de niet-storenfunctie in te schakelen als de telefoon tijdelijk niet moet overgaan.

1 Snelkiestoetsen toewijzen

Toets Functie
0 Menu "Internet Services" openen
1 Antwoordapparaat selecteren
2-9 Snelkiesnummers 02-09 van het FRITZ!Box-telefoonboek kiezen
* Niet-storenfunctie inschakelen/uitschakelen
# Toetsblokkering inschakelen/uitschakelen
*inkomende oproepen worden nog steeds gesignaleerd door een rode led

2 Telefoonnummer aan snelkiesnummer toewijzen

FRITZ!Fon gebruikt de snelkiesnummers 02-09 uit het eerste FRITZ!Box-telefoonboek. Als je bijvoorbeeld nummer 2 ingedrukt houdt, wordt de deelnemer gebeld aan wie je het snelkiesnummer "02" hebt toegewezen:

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Telephony" op "Telephone Book".
  3. Klik op het tabblad "Telephone Book" of op de link "Switch telephone books" en schakel in de lijst de optie "Telephone Book" in.

Opmerking:De link "Switch telephone books" is alleen beschikbaar als je meerdere telefoonboeken hebt aangemaakt in de FRITZ!Box. Als de link niet beschikbaar is, ben je al in het juiste telefoonboek.

4. Klik op de knop (bewerken) bij de telefoonboekvermelding die je wilt toewijzen aan een snelkiestoets.
  5. Selecteer in de vervolgkeuzelijst "Add Telephone Number" een telefoonnummer.
  6. Voer in het veld "Quick-dial number" een nummer tussen 2 en 9 in.

Belangrijk:Het snelkiesnummer mag nog niet zijn toegewezen aan een andere telefoonboekvermelding. Als het snelkiesnummer al bestaat, moet je eerst de betreffende telefoonboekvermelding bewerken.

7. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.
  8. Herhaal de stappen 4 – 7 voor elke telefoonboekvermelding die je wilt kunnen bellen met een snelkiesnummer.