FRITZ!Fon C5 Service - Knowledge Base

FRITZ!Fon C5 Service

Fabrieksinstellingen van de FRITZ!Box laden

Wanneer de fabrieksinstellingen worden geladen, worden alle persoonlijke instellingen verwijderd die je hebt geconfigureerd in de FRITZ!Box. Het is nuttig om de fabrieksinstellingen te laden als je de FRITZ!Box bijvoorbeeld op een andere locatie gaat gebruiken of van plan bent de FRITZ!Box aan een andere gebruiker te geven. Bovendien kun je zo onjuiste instellingen verwijderen die verhinderen dat de FRITZ!Box correct werkt.

Je kunt de fabrieksinstellingen laden via de gebruikersinterface of via een telefoon die is verbonden met de FRITZ!Box.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Fabrieksinstellingen via de gebruikersinterface laden

1. Klik op "System" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "System" op "Backup" of "Reset".
  3. Klik op het tabblad "Factory Settings".
  4. Klik op de knop "Load Factory Settings".

2 Fabrieksinstellingen met een telefoon laden

1. Voer op de telefoon #991*15901590* in en druk op de oproeptoets (hoorn opnemen).
  2. Leg na ca. 3 seconden weer op.

Dit interesseert je misschien ook: