FRITZ!Fon M2 Service - Knowledge Base

FRITZ!Fon M2 Service

Instellingen opslaan en in dezelfde FRITZ!Box herstellen

Je kunt de instellingen van je FRITZ!Box opslaan in een back-upbestand en zo, indien noodzakelijk, alle of alleen bepaalde instellingen in dezelfde FRITZ!Box herstellen.
Om altijd de laatst goed werkende configuratie van je FRITZ!Box te kunnen herstellen, maak je na iedere verandering in de configuratie opnieuw een back-up en ook voor en na een FRITZ!OS-update.

1 Back-up van de instellingen maken

1. Klik op "System" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "System" op "Save Settings" of "Backup".
  3. Klik op het tabblad "Save".
  4. Voer een wachtwoord in.
  5. Klik op "Save" en sla het bestand "FRITZ!Box[...].export" op de computer op.

2 Instellingen herstellen

1. Klik op "System" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "System" op "Backup".
  3. Klik op het tabblad "Restore".
  4. Indien beschikbaar, schakel je de optie "From this FRITZ!Box or another FRITZ!Box of the same model" als je alle instellingen wilt herstellen, of "From a different FRITZ!Box model" als je alleen geselecteerde instellingen wilt herstellen.
  5. Voer het wachtwoord in, dat je hebt opgegeven bij het opslaan van het back-upbestand.
  6. Klik op "Browse" of Choose File" en selecteer het bestand "FRITZ.Box[...].export" met de instellingen die je wilt herstellen.
  7. Wanneer je alleen bepaalde instellingen wilt herstellen, schakel je de optie "Select manually the settings to be restored" of "restore selected settings" in.
  8. Klik op de knop "Restore".
  9. Schakel zo nodig de instellingen in die je wilt herstellen.
  10. Klik op "Toepassen".

3 DECT-apparaten aanmelden

Als de DECT-apparaten zich niet automatisch met de FRITZ!Box verbinden nadat de instellingen zijn geïmporteerd, meld je deze nog een keer aan bij de FRITZ!Box. Om ervoor te zorgen dat alle instellingen blijven behouden, gebruik je voor het aanmelden niet de wizard in de gebruikersinterface, maar de knop op de FRITZ!Box:

• Meld de draadloze telefoons, DECT-repeaters, FRITZ!DECT-contactdozen en FRITZ!DECT-radiatorthermostaten opnieuw bij de FRITZ!Box aan.