FRITZ!Fon M2 Service - Knowledge Base

FRITZ!Fon M2 Service

Je telefoonnummer verbergen

Je kunt je telefoonnummer verbergen, zodat het niet wordt doorgegeven aan degene die je belt. Degene die je belt, kan dan je nummer niet zien in de display van de telefoon. Deze functie heet "CLIR" (Calling Line Identification Restriction). Je kunt je beller-id verbergen voor één oproep of permanent voor alle oproepen.

Vereisten

• FRITZ!Fon moet zijn geregistreerd bij een FRITZ!Box.
  • Je telefonieprovider moet CLIR (Calling Line Identification Restriction) per gesprek hebben ingeschakeld voor je telefoonlijn.

1 CLIR inschakelen per geval (slechts voor één oproep)

Je kunt je beller-id verbergen voor één oproep. Je beller-id wordt opnieuw weergegeven bij een volgende oproep:

1. Druk op de toets "Menu" op de telefoon.
  2. Scrol naar "Settings" en druk op "OK".
  3. "Telephony" > "OK" > "Anonymous call" > "OK"
  4. Schakel de optie "Next call" in.
  5. Druk op de toets "Hang up".

2 Je beller-id permanent verbergen (voor alle oproepen)

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Telephony Devices" in het menu "Telephony".
  3. Klik op de knop (Bewerken) voor de betreffende telefoon.
  4. Klik op de tab "Telephony Device Features".
  5. Schakel de optie "Calling line identification restriction (CLIR)" in.