FRITZ!Fon MT-F Service - Knowledge Base

FRITZ!Fon MT-F Service

Ander uitgaand nummer selecteren bij het bellen

FRITZ!Fon gebruikt automatisch een bepaald nummer bij het bellen, afhankelijk van de instelling. Bij het bellen kun je deze instelling echter negeren en een ander nummer selecteren voor de oproep. De nummerinstellingen en kiesregels van de telefoon worden dan opgeschort voor dit gesprek. Je kunt het menu van de telefoon of een toetscombinatie gebruiken om een ander uitgaand nummer te selecteren.

Vereisten

• FRITZ!Fon moet zijn geregistreerd bij een FRITZ!Box.

1 Menu gebruiken om het uitgaande nummer te wijzigen

Via het menu kun je elk telefoonnummer selecteren dat je specifiek aan de telefoon hebt toegewezen als inkomend nummer in de FRITZ!Box-gebruikersinterface. De nummers worden niet weergegeven in het menu als de optie "React to all numbers" is ingeschakeld:

1. Druk op de toets "Menu" op de telefoon.
  2. Scrol naar "Settings" en druk op "OK".
  3. "Telephony" > "OK" > "Outgoing Caller ID" > "OK"
  4. Selecteer het gewenste uitgaande telefoonnummer.
  5. Klik op "OK" om de instelling op te slaan.

Het telefoonnummer wordt weergegeven op de display van de telefoon en wordt als uitgaand nummer gebruikt als je de volgende keer belt.

2 Toetscombinatie gebruiken om het uitgaande nummer te selecteren

Je kunt een toetscombinatie gebruiken om een van de telefoonnummers te selecteren die zijn geconfigureerd in de FRITZ!Box. Dit nummer wordt dan gebruikt als je de volgende keer belt, ongeacht het nummer dat je aan de telefoon hebt toegewezen in de FRITZ!Box:

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Telephone Numbers" in het menu "Telephony".
  3. Controleer welke toetscombinatie wordt vermeld in de kolom "Preselection" voor het telefoonnummer dat je wilt gebruiken om te bellen.
  4. Kies eerst de toetscombinatie en dan pas het nummer dat je wilt bellen.

Voorbeeld:
    Als je het nummer 1234 wilt bellen met het tweede internettelefoonnummer, kies je *122#1234.