FRITZ!Fon MT-F Service - Knowledge Base

FRITZ!Fon MT-F Service

Bellers horen een bezettoon en geen beltoon als er al wordt gebeld met de FRITZ!Box

Bellers horen een bezettoon en geen beltoon als er al wordt gebeld met de FRITZ!Box.

1 FRITZ!Box configureren

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Telephony Devices" in het menu "Telephony".
  3. Klik op de knop (Bewerken) voor de betreffende telefoon.
  4. Klik op de tab "Telephony Device Features".
  5. Schakel de optie "Call rejection on busy (busy on busy)" uit.
  6. Schakel de optie "Call waiting" in.
  7. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.

Als hetzelfde telefoonnummer wordt gebruikt voor beide gesprekken, dan moet je het telefoonnummer kunnen gebruiken voor twee verbindingen tegelijk. Dit is doorgaans het geval voor internetnummers, maar het is nooit mogelijk op analoge vaste lijnen. Als bellers nog steeds een bezettoon horen, dan kan dit telefoonnummer slechts worden gebruikt voor één verbinding. Dat is waarom je telefonieprovider een bezettoon laat horen.