FRITZ!Fon MT-F Service - Knowledge Base

FRITZ!Fon MT-F Service
This document is also available for the following products:

RSS-feeds ontvangen

Je kunt maximaal 20 RSS-feeds configureren in de FRITZ!Box en ze lezen op je FRITZ!Fon.

Vereisten

• FRITZ!Fon moet zijn geregistreerd bij een FRITZ!Box.

Opmerking:De configuratieprocedure en de opmerkingen over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS voor je FRITZ!Box.

1 RSS-feeds instellen

1. Klik op "DECT" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Web Services" of "Internet Services" in het menu "DECT".
  3. Klik op de tab "RSS Feeds".
  4. Selecteer een van de vooraf geconfigureerde bronnen voor RSS-feeds in de vervolgkeuzelijst of selecteer de optie "Other RSS feed..." als je je wilt abonneren op een andere bron voor RSS-feeds op internet.

Opmerking:Als je een vooraf geconfigureerde bron voor RSS-feeds selecteert, wordt deze automatisch geconfigureerd. Klik op de knop "Edit" achter het item als je de volgende instellingen later wilt wijzigen.

5. Geef op onder welke naam je de RSS-feed wilt weergeven op de telefoon.
  6. Voer het webadres in waarop de RSS-feed kan worden bereikt op internet.

Opmerking:Een uitgebreide selectie van RSS-feeds op internet vind je bijvoorbeeld op http://ctrlq.org/rss/ en http://www.uen.org/feeds/lists.shtml.

7. Definieer hoe vaak de RSS-feed moet worden bijgewerkt op de display van de telefoon.
  8. Definieer of de telefoon je een melding moet geven wanneer nieuwe berichten worden ontvangen van deze RSS-feed.

Opmerking:Wanneer de telefoon een nieuw bericht ontvangt, knippert het lampje en er verschijnt een MWI-symbool op de display.

9. Als meerdere FRITZ!Fons zijn geregistreerd bij de FRITZ!Box, kun je ook de telefoons selecteren waarop je de RSS-feed beschikbaar wilt maken.
  10. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.

2 RSS-feeds lezen

1. Druk op de toets "Menu" op de telefoon.
  2. Scrol naar "Internet services" en druk op "OK".
  3. "RSS feeds" > "OK"
  4. Selecteer een nieuwe bron voor RSS-feeds en druk op "OK".