FRITZ!Powerline 1000E Service - Knowledge Base

FRITZ!Powerline 1000E Service
This document is also available for the following products:

Leds van FRITZ!Powerline branden niet

De leds op de FRITZ!Powerline-adapter branden niet. De FRITZ!Powerline-adapter kan niet meer worden verbonden en verzend geen gegevens meer.

Voer de hier beschreven maatregelen na elkaar uit. Controleer na elke maatregel of het probleem is opgelost.

1 FRITZ!Powerline-adapter staat op stand-by

In de stand-bymodus gaan alle leds van de FRITZ!Powerline-adapter uit. Als er geen netwerkkabel is aangesloten op de adapter of er via LAN geen actief apparaat is aangesloten, gaat de adapter automatisch op stand-by. De adapter wordt gewekt zodra er een apparaat wordt aangesloten via LAN of zodra het via LAN aangesloten apparaat wordt ingeschakeld.

2 FRITZ!Powerline-adapter opnieuw opstarten

1. Koppel de FRITZ!Powerline-adapter los van de stroomvoorziening.
  2. Sluit de FRITZ!Powerline-adapter na ca. 1 minuut opnieuw aan op de stroomvoorziening.

Opmerking:De instellingen van de FRITZ!Powerline-adapter worden bij het opnieuw opstarten niet gewist.

3 De fabrieksinstellingen per knop laden

1. Steek de FRITZ!Powerline-adapter in een stopcontact en wacht tot de "Power"- of "WLAN"-led blijft branden.
  2. Druk op het apparaat op de betreffende knop:
    modelToetsDuur
    FRITZ!Powerline 1260EConnect15 seconden
    FRITZ!Powerline 1240EWLAN - WPS
    Powerline - Security
    15 seconden
    FRITZ!Powerline 1220E / 1000EPowerline · Security10-15 seconden
    FRITZ!Powerline 546E / 540EWLAN ·WPS en Powerline · Security10 seconden
    FRITZ!Powerline 530E / 510ESecurity12 seconden
    FRITZ!Powerline 520E / 500EReset2 seconden
  3. Tijdens het proces knipperen alle leds één keer. Zodra de "Power"-led of "WLAN"-led blijft branden, is het laden van de fabrieksinstellingen voltooid.