FRITZ!Powerline 1240E Service - Knowledge Base

FRITZ!Powerline 1240E Service

Geavanceerde weergave van de gebruikersinterface inschakelen

In de gebruikersinterface van de FRITZ!Box worden niet alle instellingen weergegeven in de standaard weergave. In de geavanceerde weergave worden extra instellingen weergegeven voor de gevorderde gebruiker. Hoe je de weergave kunt wijzigen, is afhankelijk van de geïnstalleerde FRITZ!OS-versie.

FRITZ!OS 6.50 of nieuwer

1. Open de gebruikersinterface van de FRITZ!Box.
  2. Klik rechts boven aan de rand van de gebruikersinterface op de drie punten.
  3. Klik op de aan/uit-knop om de geavanceerde weergave in te schakelen.

Afb.: Geavanceerde weergave inschakelen

• De geavanceerde weergave is ingeschakeld wanneer de aan/uit-knop groen is. .

FRITZ!OS ouder dan 6.50

1. Open de gebruikersinterface van de FRITZ!Box.
  2. Klik op "View: Standard" in de onderste sectie van de gebruikersinterface.
    • Afb.: Geavanceerde weergave inschakelen

• De geavanceerde weergave is ingeschakeld als wordt weergegeven.