FRITZ!Powerline 1240E Service - Knowledge Base

FRITZ!Powerline 1240E Service

Wachtwoord voor de gebruikersinterface van FRITZ!Powerline vergeten

De gebruikersinterface van FRITZ!Powerline kun je met een zelfgekozen wachtwoord beveiligen tegen onbevoegde toegang. Wanneer je het wachtwoord bent vergeten, herstel dan het wachtwoord of laad de fabrieksinstellingen. Vervolgens kun je jezelf weer aanmelden en een nieuw wachtwoord toekennen.

1 Wachtwoord van de FRITZ!Box gebruiken

Als je geen wachtwoord hebt toegekend aan de gebruikersinterface van FRITZ!Powerline, wordt tijdens de configuratie automatisch het wachtwoord en, indien van toepassing, de gebruikersnaam overgenomen van FRITZ!Box. Meld je in dit geval aan met het wachtwoord van de FRITZ!Box.

2 Wachtwoord herstellen

Wanneer je de pushservice "Forgot password" hebt geconfigureerd, stuurt FRITZ!Powerline een e-mail met een toegangslink waarmee je het wachtwoord kunt herstellen:

1. Open de gebruikersinterface van FRITZ!Powerline.
  2. Klik op de link "Forgot your password?".
  3. Klik op de knop "Send Push Service mail". Als de knop niet wordt weergegeven, ga je verder met de volgende maatregel. De Push service "Forgot password" is niet geconfigureerd.
  4. Haal de e-mail op met een apparaat waarop je het verzenden en ontvangen van e-mails hebt ingeschakeld en volg de aanwijzingen in de e-mail.
  5. Als je geen e-mail hebt ontvangen, ga je verder met de volgende maatregel. Of de e-mailaccountgegevens zijn onjuist ingevoerd bij de push service, of FRITZ!Powerline heeft geen verbinding met het basisstation of met internet.

3 Fabrieksinstellingen laden