FRITZ!Powerline 1240E Service - Knowledge Base

FRITZ!Powerline 1240E Service
This document is also available for the following products:

Programma FRITZ!Powerline installeren

Het programma FRITZ!Powerline biedt je snel en overzichtelijk informatie over je powerlinenetwerk. Met FRITZ!Powerline kun je je FRITZ!Powerline-adapters beheren en zo bijvoorbeeld bij de adapters updates installeren, de leds in- en uitschakelen of de naam wijzigen.

Voorwaarden / Beperkingen

• In FRITZ!Powerline kunnen maximaal negen powerline-adapters worden weergegeven.

FRITZ!Powerline downloaden en installeren

1. Open in een webbrowser onze downloadsectie.
  2. Selecteer de productgroep "FRITZ!Powerline" en vervolgens je product.
  3. Download het programma FRITZ!Powerline voor het besturingssysteem van je computer.
  4. Installeer FRITZ!Powerline op een computer met een LAN-poort.