FRITZ!Powerline 510E Service - Knowledge Base

FRITZ!Powerline 510E Service

Supportgegevens genereren

Om je supportaanvraag te kunnen verwerken hebben we de supportgegevens van je FRITZ!Box nodig. Genereer de supportgegevens bij voorkeur wanneer het probleem optreedt, of meteen daarna. Start je FRITZ!Box niet opnieuw op door bijvoorbeeld de stroomvoorziening te onderbreken voordat je de supportgegevens genereert.

Opmerking:De supportgegevens bevatten onder andere de instellingen van je FRITZ!Box en het Event Log. De informatie in de supportgegevens gebruiken we uitsluitend om dit probleem op te lossen en wordt niet doorgegeven aan derden. Uiterlijk bij het sluiten van je supportaanvraag worden de supportgegevens gewist.

1 Supportgegevens van de FRITZ!Box genereren

1. Open in een webbrowser http://fritz.box/support.lua,
  2. Klik op de knop "Generate Support Data".
  3. Kies de optie "Bestand opslaan" en sla de supportgegevens als TXT-bestand op je computer op. Deze procedure kan enkele minuten duren. Wijzig niet de naam en de indeling van het bestand.
  4. Maak, indien mogelijk, een zipbestand met de supportgegevens.

Opmerking:Een zipbestand maakt de compressie van willekeurige bestanden mogelijk. Met Windows maak je een zipbestand als volgt: klik met de rechtermuisknop op een bestand of map en kies in het contextmenu "Kopiëren naar" en vervolgens "Gecomprimeerde (gezipte) map".