FRITZ!Powerline 510E Service - Knowledge Base

FRITZ!Powerline 510E Service

FRITZ!OS bijwerken

FRITZ!OS is de software in de FRITZ!Box waarmee alle functies worden beheerd. We leveren regelmatig nieuwe versies om de functies van je FRITZ!Box te verbeteren of nieuwe functies toe te voegen. Je kunt deze updates gratis downloaden van internet.

Met de functie "Online Update" kun je het meest recente FRITZ!OS voor je FRITZ!Box snel en gemakkelijk installeren.

Belangrijk:Voor sommige FRITZ!Box- modellen worden de updates rechtstreeks door je provider geleverd.

1 Meest recente FRITZ!OS installeren

1. Klik op "System" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Update" of "Firmware Update" in het menu "System".
  3. Klik op de knop "Find New FRITZ!OS" of "Find New Firmware".
  4. Als een nieuwe versie wordt gevonden, wordt de knop "Start Update Now" of "Start Firmware Update Now" weergegeven. Klik op de knop om de update te starten.

Zolang de "Info"-led knippert, is de overdracht van de update naar de FRITZ!Box nog niet voltooid.