FRITZ!Powerline 510E Service - Knowledge Base

FRITZ!Powerline 510E Service
This document is also available for the following products:

Leds van FRITZ!Powerline branden niet

De leds op de FRITZ!Powerline-adapter branden niet. De FRITZ!Powerline-adapter kan niet meer worden verbonden en verzend geen gegevens meer.

Voer de hier beschreven maatregelen na elkaar uit. Controleer na elke maatregel of het probleem is opgelost.

1 FRITZ!Powerline-adapter staat op stand-by

In de stand-bymodus gaan alle leds van de FRITZ!Powerline-adapter uit. Als er geen netwerkkabel is aangesloten op de adapter of er via LAN geen actief apparaat is aangesloten, gaat de adapter automatisch op stand-by. De adapter wordt gewekt zodra er een apparaat wordt aangesloten via LAN of zodra het via LAN aangesloten apparaat wordt ingeschakeld.

2 FRITZ!Powerline-adapter opnieuw opstarten

1. Koppel de FRITZ!Powerline-adapter los van de stroomvoorziening.
  2. Sluit de FRITZ!Powerline-adapter na ca. 1 minuut opnieuw aan op de stroomvoorziening.

Opmerking:De instellingen van de FRITZ!Powerline-adapter worden bij het opnieuw opstarten niet gewist.

3 De fabrieksinstellingen per knop laden

1. Druk op het apparaat op de betreffende knop:
    ModelToetsDuur
    FRITZ!Powerline 500E / 520E"Reset"2 seconden
    FRITZ!Powerline 510E / 530E"Security"12 seconden
    FRITZ!Powerline 540E / 546E"WLAN/WPS" und "Powerline · Security"10 seconden
    FRITZ!Powerline 1000E / 1220E"Powerline · Security" 10-15 seconden
    FRITZ!Powerline 1240E"WLAN-WPS/Powerline · Security"15 seconden
    FRITZ!Powerline 1260E"Connect"15 seconden
  2. Tijdens het proces knipperen alle leds één keer. Zodra de "Power"-led of "WLAN"-led blijft branden, is het laden van de fabrieksinstellingen voltooid.