FRITZ!Powerline 510E Service - Knowledge Base

FRITZ!Powerline 510E Service
This document is also available for the following products:

Namen toewijzen aan FRITZ!Powerline-adapters

Je kunt elke FRITZ!Powerline-adapter in je netwerk een afzonderlijke naam geven (bijvoorbeeld "living room", "FRITZ!Box"). Zo kun je je adapters beheren als je meerdere adapters gebruikt, en je kunt toegang vragen tot een specifieke adapter.

1 Voorbereiding

2 FRITZ!Powerline-adapter een naam geven

1. Voer de FRITZ!Powerline-software uit.
  2. Dubbelklik op de afbeelding van de FRITZ!Powerline-adapter waarvan je de naam wilt wijzigen.
    • Het venster "Device Profile" wordt geopend.
  3. Geef een naam naar keuze op in het veld "Name".
  4. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.

De adapter wordt weergegeven in de FRITZ!Powerline-gebruikersinterface met de naam die je hebt toegewezen (zie fig.).

Fig.: Adapters in het powerline-netwerk