FRITZ!Powerline 510E Service - Knowledge Base

FRITZ!Powerline 510E Service
This document is also available for the following products:

Firmware van de FRITZ!Powerline-adapter bijwerken

Er zijn diverse manieren om de meest recente firmware van je FRITZ!Powerline-adapter te installeren:

• Update via de gebruikersinterface van de FRITZ!Box
  • Update via het programma FRITZ!Powerline

1 Update via gebruikersinterface van de FRITZ!Box uitvoeren

1. Klik op "Home Network" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Home Network" op "Home Network Overview".
  3. Klik bij de betreffende FRITZ!Powerline-adapter op "Perform update".

2 Update via het programma FRITZ!Powerline uitvoeren

Als je een router van een andere fabrikant gebruikt, kun je de update installeren via het programma FRITZ!Powerline:

Voorbereidingen

Meest recente firmware van FRITZ!Powerline installeren

1. Verbind een computer waarop het programmaFRITZ!Powerline is geïnstalleerd met het FRITZ!Powerline-netwerk.
  2. Start het programma FRITZ!Powerline.
  3. Beweeg de muisaanwijzer over het symbool van de FRITZ!Powerline-adapter waarvan je de firmware wilt bijwerken.
    • Er wordt een informatievenster geopend met de melding dat er een update beschikbaar is (zie afb.).

Afb.:Informatievenster van de FRITZ!Powerline-adapter

4. Klik op "Update available..." en volg de instructies.