FRITZ!Powerline 510E Service - Knowledge Base

FRITZ!Powerline 510E Service
This document is also available for the following products:

FRITZ!Powerline-software installeren

De FRITZ!Powerline-software biedt een eenvoudige en gebruikersvriendelijke gebruikersinterface die kan worden gebruikt op computers met Windows 10 / 8 / 7 en Apple OS X 10.9 en later.

Je kunt je FRITZ!Powerline-adapters configureren met de gebruikersinterface. Daarnaast vind je hier gedetailleerde informatie over het product, je toegang en verbindingen, zodat je een helder overzicht hebt van het hele powerline-netwerk.

Met FRITZ!Powerline kun je onder andere het volgende doen:

• Extra powerline-adapters toevoegen aan het powerline-netwerk
  • Afzonderlijke powerline-adapters een naam geven
  • De firmware van je FRITZ!Powerline-adapters bijwerken

1 FRITZ!Powerline downloaden en installeren

1. Als je FRITZ!Powerline voor Windows wilt downloaden, roep je onze internationale downloadsectie op in een webbrowser,
    • of, als je FRITZ!Powerline voor Apple OS wilt downloaden
  2. Selecteer de productgroep "FRITZ!Powerline" en vervolgens je product.
  3. Download de FRITZ!Powerline-software.
  4. Installeer FRITZ!Powerline op een computer die met een FRITZ!Powerline-adapter is verbonden via een netwerkkabel.