FRITZ!Powerline 540E Service - Knowledge Base

FRITZ!Powerline 540E Service
This document is also available for the following products:

Regelmatige onderbrekingen van de draadloze verbinding na update van FRITZ!OS

Na een FRITZ!OS-update van de FRITZ!Powerline-adapter wordt de draadloze verbinding tussen een notebook, smartphone of een ander draadloos netwerkapparaat en FRITZ!Powerline regelmatig onderbroken als de adapter is verbonden met de router via het toegangstype "LAN-bridge" of "Powerline-bridge.

1 Wachten op komend FRITZ!OS

We werken aan een oplossing en dit probleem zal zo spoedig mogelijk worden verholpen met een FRITZ!OS-update voor FRITZ!Powerline. We kunnen nog geen datum voor de update noemen.

Opmerking:Je kunt je laten informeren over nieuwe updates via Push Service Mail. Deze optie kun je inschakelen in de gebruikersinterface onder "System > Push Service".

Workaround

Zolang er nog geen nieuwe FRITZ!OS-update beschikbaar is, kun je een bètaversie installeren waarin dit probleem al is opgelost:

1. Open in een webbrowser https://service.avm.de/downloads/beta/ en navigeer naar de map van je FRITZ!Powerline-model.
  2. Download de bètaversie voor je FRITZ!Powerline-model naar de computer.
  3. Pak het zipbestand uit op je computer (bijvoorbeeld op je bureaublad).
  4. Installeer de bètaversie (imagebestand), zoals beschreven in het bestand infobeta.txt.

Opmerking:Je kunt te allen tijde de reguliere FRITZ!OS voor FRITZ!Powerline installeren. In het bestand infobeta.txt vind je de instructies over de werkwijze.