FRITZ!Powerline 540E Service - Knowledge Base

FRITZ!Powerline 540E Service
This document is also available for the following products:

Aan FRITZ!Powerline een unieke naam toewijzen

Je kunt een unieke naam toewijzen aan je FRITZ!Powerline-adapters, bijvoorbeeld de naam van de plaats waar de adapters zich bevinden. Op die manier behoud je altijd het overzicht als je meerdere FRITZ!Powerline-adapters gebruikt en kun je de afzonderlijke powerline-adapters gericht benaderen.

1 Naam van de FRITZ!Powerline-adapter wijzigen

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Powerline-adapter op "Powerline".
  2. Voer in het invoerveld "Name" een willekeurige naam in.
  3. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.