FRITZ!Repeater 3000 Service - Knowledge Base

FRITZ!Repeater 3000 Service

leds van de FRITZ!Repeater uitschakelen of dimmen

De leds geven je voortdurend informatie over de bedrijfs- en verbindingsstatus van de FRITZ!Repeater. Als je deze informatie niet nodig hebt en als de brandende leds je storen, kun je ze dimmen of permanent uitschakelen. Als het draadloze netwerk van de repeater uitgeschakeld door de tijdschakeling, gaan de leds automatisch uit en gaan weer branden zodra het draadloze netwerk weer wordt ingeschakeld.

1. Klik op "System" in de gebruikersinterface van de FRITZ!Repeater.
  2. Klik in het menu "System" op "Leds".
  3. Als je de lichtsterkte van de leds wilt wijzigen, selecteer je het gewenste lichtsterkteniveau.
  4. Als je de leds volledig wilt uitschakelen, schakel je de optie "LED display off" in.