FRITZ!WLAN Repeater 1160 Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Repeater 1160 Service
This document is also available for the following products:

Draadloos netwerk kan niet per druk op de knop worden uitgeschakeld

Het draadloze netwerk (WiFi) van de FRITZ!Repeater wordt niet uitgeschakeld na het indrukken van de "WPS"-knop.

Oorzaak

• De schakelfunctie per druk op de knop werd met FRITZ!OS 6.90 verwijderd om configuratie van draadloze verbindingen en integratie in het Mesh-netwerk mogelijk te maken per druk op de knop. De draadloze functie van de FRITZ!Repeater kun je automatisch in- en uitschakelen via de tijdschakeling, of je kunt dit handmatig doen via de gebruikersinterface.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Repeater.

1 Overnemen van de instellingen van het Mesh-netwerk uitschakelen

Als de FRITZ!Repeater wordt gebruikt een Mesh-netwerk, moet je eerst het overnemen van de instellingen in de FRITZ!Repeater uitschakelen:

2 Draadloze functie automatisch schakelen

Met de tijdschakeling kun je het draadloze netwerk op vastgestelde tijden automatisch in- en uitschakelen:

1. Klik op "Wireless" ("WLAN") in de gebruikersinterface van de FRITZ!Repeater.
  2. Klik in het menu "Wireless ("WLAN")" op "Schedule".
  3. Schakel de optie "Use schedule for wireless radio network" in en bepaal wanneer het draadloze netwerk van de repeater moet worden uitgeschakeld.
  4. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

3 Draadloze functie handmatig schakelen

Via de gebruikersinterface kun je het draadloze netwerk handmatig uitschakelen:

1. Klik op "Wireless" ("WLAN") in de gebruikersinterface van de FRITZ!Repeater.
  2. Klik in het menu "Wireless" ("WLAN") op "Radio Network".
  3. Schakel de optie "Wireless radio network enabled" in of uit.
  4. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

Het draadloze netwerk van de FRITZ!Repeater is nu uitgeschakeld. Je kunt het draadloze netwerk altijd weer inschakelen door op de knop te drukken.