FRITZ!WLAN Repeater 1160 Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Repeater 1160 Service
This document is also available for the following products:

Configureren draadloze verbinding met de FRITZ!Box mislukt

Hoewel de draadloze verbinding tussen FRITZ!WLAN Repeater en de FRITZ!Box per WPS is geconfigureerd, knipperen de signaalsterkteleds van de repeater onafgebroken en de verbinding wordt niet tot stand gebracht.

Belangrijk:Als je een andere draadloze router dan een FRITZ!Box gebruikt en deze router ondersteunt niet de WPS-methode, volg je de instructies in deze handleiding.

Voer de hier beschreven maatregelen na elkaar uit. Controleer na elke maatregel of het probleem is opgelost.

1 Toetsblokkering uitschakelen

Om de WPS-functie van de FRITZ!Box in werking te stellen, mag de toetsblokkering niet actief zijn. Controleer daarom of de toetsblokkering is uitgeschakeld:

1. Klik op "System" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "System" op "Buttons and LEDs".
  3. Klik op het tabblad "Keylock".
  4. Schakel de toetsblokkering uit.
  5. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

2 WPS-functie van de FRITZ!Box inschakelen

Om de FRITZ!WLAN Repeater per WPS aan te melden bij de FRITZ!Box, moet de WPS-functie van de FRITZ!Box zijn ingeschakeld en de juiste WPS-methode worden gebruikt:

1. Klik op "Wireless" ("WLAN") in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Wireless" ("WLAN") op "Security".
  3. Klik op het tabblad  "WPS Quick Connection".
  4. Schakel WPS in.
  5. Selecteer "Push-Button method (WPS-PBC, Push Button Configuration)" en klik op "Start WPS".

Nu is de de FRITZ!Box geconfigureerd om de FRITZ!WLAN Repeater per WPS aan te melden.