FRITZ!WLAN Repeater 1160 Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Repeater 1160 Service

Configureren draadloze verbinding met de FRITZ!Box mislukt

Hoewel de draadloze verbinding tussen FRITZ!WLAN Repeater en de FRITZ!Box per WPS is geconfigureerd, knipperen de signaalsterkteleds van de repeater onafgebroken en de verbinding wordt niet tot stand gebracht.

Belangrijk:Als je een andere draadloze router dan een FRITZ!Box gebruikt en deze router ondersteunt niet de WPS-methode, volg je de instructies in deze handleiding.

Voer de hier beschreven maatregelen na elkaar uit. Controleer na elke maatregel of het probleem is opgelost.

1 Toetsblokkering uitschakelen

1. Klik op "System" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "System" op "Buttons and LEDs".
  3. Klik op het tabblad "Keylock".
  4. Schakel de toetsblokkering uit.
  5. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

2 WPS-functie van de FRITZ!Box inschakelen

1. Klik op "Wireless" ("WLAN") in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Wireless" ("WLAN") op "Security".
  3. Klik op het tabblad  "WPS Quick Connection".
  4. Schakel WPS in.
  5. Selecteer "Push-Button method (WPS-PBC, Push Button Configuration)" en klik op "Start WPS".

3 2,4GHz-frequentieband van de FRITZ!Box inschakelen

De configuratie van de draadloze verbinding tussen de repeater en de draadloze router is voltooid wanneer een of meer signaalsterkte-leds van de repeater continu blijven branden. Je kunt de repeater dan uit het stopcontact trekken en op een andere plek naar keuze weer in het stopcontact steken. De instellingen van de repeater blijven gehandhaafd, zelfs wanneer deze uit het stopcontact wordt getrokken.

De configuratie van de draadloze verbinding tussen de repeater en de FRITZ!Box is voltooid wanneer een of meer signaalsterkte-leds van de repeater continu blijven branden. Je kunt de repeater dan uit het stopcontact trekken en op een andere plek naar keuze weer in het stopcontact steken. De instellingen van de repeater blijven gehandhaafd, zelfs wanneer deze uit het stopcontact wordt getrokken.

Nu is de de FRITZ!Box geconfigureerd om de FRITZ!WLAN Repeater per WPS aan te melden.