FRITZ!WLAN Repeater 1160 Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Repeater 1160 Service

MAC-adres van FRITZ!WLAN Repeater bepalen

Een MAC-adres (Media Access Control-adres) wordt gebruikt om een apparaat in een netwerk eenduidig te identificeren. Vanwege de functionaliteit heeft de FRITZ!WLAN Repeater verschillende MAC-adressen, afhankelijk van de gebruikte frequentieband:

1 MAC-adres bepalen

1. Klik op "Access to Home Network" in de gebruikersinterface van de FRITZ!WLAN Repeater.
  2. Noteer het overeenkomstige "Wireless LAN MAC address" in de sectie "Local Wireless Network Information" van het menu "Access to Home Network".