FRITZ!WLAN Repeater 1750E Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Repeater 1750E Service

Supportgegevens genereren

Om je aanvraag te kunnen verwerken, hebben we de supportgegevens nodig van de FRITZ!WLAN Repeater en je FRITZ!Box. Genereer de supportgegevens met een computer, Androidsmartphone of -tablet indien mogelijk op het moment dat het probleem optreedt, of meteen daarna.

Start vóórdat je de supportgegevens genereert niet opnieuw op door bijvoorbeeld de stroomvoorziening te onderbreken. Met een iPhone of iPad kun je de supportgegevens niet genereren, omdat iOS-apparaten de gegevens onvolledig opslaan.

Opmerking:De supportgegevens bevatten onder andere de instellingen van je FRITZ!Box, de repeater en de Event Log. De gegevens worden uitsluitend gebruikt om je aanvraag te verwerken en worden niet doorgegeven aan derden. De supportgegevens worden uiterlijk na afronding van je aanvraag gewist.

1 Supportgegevens van de FRITZ!WLAN Repeater genereren

1. Open in een webbrowser http://fritz.repeater/support.lua.
  2. Klik op de knop "Generate Support Data".
  3. Selecteer de optie "Bestand opslaan" en sla de supportgegevens op als TXT-bestand. Het opslaan kan enkele minuten in beslag nemen. Wijzig niet de naam en de indeling van het bestand.
  4. Maak, indien mogelijk, een zipbestand met de supportgegevens.

Opmerking:Met Windows kun je een zipbestand maken door met de rechtermuisknop op het bestand te klikken en in het contextmenu "Kopiëren naar" en vervolgens "Gecomprimeerde (gezipte) map" te kiezen. Onder macOS selecteer je het bestand en kies je in het contextmenu "Comprimeren".

2 Supportgegevens van de FRITZ!Box genereren

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box linksonder op "Contents" en vervolgens onder op "FRITZ!Box Support".

Afb.: Links "Contents" en "FRITZ!Box Support" in gebruikersinterface

2. Klik op de knop "Generate Support Data".
  3. Selecteer de optie "Bestand opslaan" en sla de supportgegevens op als TXT-bestand. Het opslaan kan enkele minuten in beslag nemen. Wijzig niet de naam en de indeling van het bestand.
  4. Maak, indien mogelijk, een zipbestand met de supportgegevens.

Opmerking:Met Windows kun je een zipbestand maken door met de rechtermuisknop op het bestand te klikken en in het contextmenu "Kopiëren naar" en vervolgens "Gecomprimeerde (gezipte) map" te kiezen. Onder macOS selecteer je het bestand en kies je in het contextmenu "Comprimeren".