FRITZ!WLAN Repeater 1750E Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Repeater 1750E Service

Draadloze verbinding kan niet tot stand worden gebracht met het draadloze netwerk "FRITZ!WLAN Repeater 1750E"

Bij inbedrijfname of na het laden van de fabrieksinstellingen van de FRITZ!WLAN Repeater kunnen smartphones, computers of andere netwerkapparaten de draadloze netwerksleutel 00000000 (8 nullen) niet gebruiken om een draadloze verbinding (WiFi) tot stand te brengen met het draadloze netwerk "FRITZ!WLAN Repeater 1750E".

Oorzaak

• Sommige FRITZ!WLAN Repeaters in deze serie hebben onbedoeld een unieke draadloze netwerksleutel gekregen.

1 Draadloze verbinding per WPS tot stand brengen

Als je router de WPS-methode (Wi-Fi Protected Setup) ondersteunt, druk je op de knop om de draadloze verbinding in te stellen. Bij het inrichten worden automatisch de naam en de draadloze netwerksleutel van de draadloze router overgenomen door de FRITZ!WLAN Repeater:

Opmerking:Alle actuele FRITZ!Box-modellen ondersteunen de WPS-methode.

• Verbind de repeater met de draadloze router via WPS.

2 Draadloze verbinding handmatig tot stand brengen

Als je router de WPS-methode niet ondersteunt, stel je de verbinding tussen de FRITZ!WLAN Repeater en je draadloze router handmatig in:

1. Verbind een computer via een netwerkkabel met de repeater.
  2. Open de gebruikersinterface van de FRITZ!WLAN Repeater.
    • De configuratiewizard wordt automatisch gestart.
  3. Volg de instructies van de wizard voor het instellen van de draadloze verbinding tussen de repeater en de draadloze router.