FRITZ!WLAN Repeater 300E Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Repeater 300E Service
This document is also available for the following products:

FRITZ!WLAN Repeater kan geen draadloze verbinding tot stand brengen met een router sinds de update van FRITZ!OS

Sinds de update van de FRITZ!WLAN Router naar FRITZ!OS 6.0 of hoger kan de repeater geen draadloze verbinding meer tot stand brengen met je draadloze router (bijvoorbeeld FRITZ!Box). Het lampje "WLAN" en het lampje voor de signaalsterkte blijven knipperen.

Oorzaak

• Vanwege veranderingen in de MAC-adresindeling van de FRITZ!WLAN Repeater moet je de draadloze verbinding opnieuw configureren na de update.

1 Draadloze verbinding opnieuw configureren