FRITZ!WLAN Repeater 300E Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Repeater 300E Service
This document is also available for the following products:

FRITZ!WLAN Repeater-instellingen opslaan en herstellen

Alle instellingen die je configureert voor de FRITZ!WLAN Repeater, kun je opslaan in een back-upbestand. Je kunt dit back-upbestand gebruiken om alle instellingen later weer te herstellen op dezelfde FRITZ!WLAN Repeater of een andere FRITZ!WLAN Repeater van hetzelfde model.

Opmerking:De configuratieprocedure en de opmerkingen over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS voor de FRITZ!WLAN Repeater.

1 Instellingen opslaan

1. Klik op "System" in de gebruikersinterface van de FRITZ!WLAN Repeater.
  2. Klik op "Backup" in het menu "System".
  3. Klik op de tab "Save" en voer een wachtwoord in.
  4. Klik op de knop "Save" en sla het bestand "FRITZ.Repeater[...].export" op je computer op.

2 Instellingen herstellen

1. Klik op "System" in de gebruikersinterface van de FRITZ!WLAN Repeater.
  2. Klik op "Backup" in het menu "System".
  3. Klik op de tab "Restore".
  4. Voer het wachtwoord in dat je hebt opgegeven toen je het bestand opsloeg.
  5. Klik op "Choose File" en selecteer het bestand "FRITZ.Repeater[...].export" met de instellingen die je wilt herstellen.
  6. Klik op de knop "Restore".
    • De FRITZ!WLAN Repeater wordt opnieuw opgestart.