FRITZ!WLAN Repeater 300E Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Repeater 300E Service
This document is also available for the following products:

Onjuiste items in de lijst "Known Wireless LAN Devices"

Sommige of alle draadloze apparaten die zijn verbonden met het draadloze netwerk (WiFi) van de repeater, hebben toch de status "not connected" in het overzicht "Known Wireless LAN Devices" onder "Wireless > Radio Network" in de gebruikersinterface van de FRITZ!WLAN Repeater.

1 Weergavefout in gebruikersinterface

Dit is te wijten aan een weergavefout in de gebruikersinterface van je FRITZ!WLAN Repeater. Dit heeft geen invloed op de werking van deze draadloze apparaten.