FRITZ!WLAN Repeater 300E Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Repeater 300E Service

Push service configureren

Met de Push service kun je jezelf regelmatig of bij bepaalde gebeurtenissen e-mails laten toesturen met verbindings- en gebruiksgegevens van de FRITZ!WLAN Repeater. De FRITZ!WLAN Repeater informeert je bijvoorbeeld over een nieuw FRITZ!OS of stuurt je voor iedere FRITZ!OS-update automatisch een back-upbestand met de instellingen.

Voorwaarden / Beperkingen

• Er moet een e-mailaccount worden gebruikt met een POP3 e-mailserver.
  • POP3-toegang moet zijn ingeschakeld bij de e-mailprovider.

Opmerking:In de instellingen van je e-mailaccount schakel je de toegang in. Informatie over de configuratie verkrijg je bij je e-mailprovider.

1 E-mailaccountgegevens invoeren

1. Klik op "System" in de gebruikersinterface van de FRITZ!WLAN Repeater.
  2. Klik in het menu "System" op "Push Service".
  3. Klik op het tabblad "Sender".
  4. Voer je e-mailadres en het wachtwoord in.

Opmerking:In de meeste gevallen vult de FRITZ!Box de volgende gegevens automatisch aan. Bij kleinere lokale providers moet je deze zelf invoeren. De benodigde gegevens verkrijg je bij je e-mailprovider.

5. Voer de naam in van de SMTP-server van je e-mailprovider.
  6. Als de server niet bereikbaar is via poort 25, voer dan bij "Port" de poort in waarmee de server communiceert, bijvoorbeeld 587.
  7. Als de server SSL ondersteunt, schakel je de optie "This server supports a secure connection (SSL)" in.
  8. Schakel de optie "Send a test e-mail to the given sender to make sure that the account data were entered correctly." in.
  9. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.
  10. De Repeater verstuurt nu een testmail naar je e-mailaccount.

2 Push-service inschakelen

1. Klik op "System" in de gebruikersinterface van de FRITZ!WLAN Repeater.
  2. Klik in het menu "System" op "Push Service".
  3. Klik op de knop (Bewerken) bij de push services die je wilt gebruiken.
  4. Schakel de optie "Push service enabled" in en configureer elke afzonderlijke push service.
  5. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.