FRITZ!WLAN Repeater 300E Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Repeater 300E Service

Wachtwoord voor de gebruikersinterface van de FRITZ!WLAN Repeater vergeten

De gebruikersinterface van je FRITZ!WLAN Repeater kun je met een zelfgekozen wachtwoord beveiligen tegen onbevoegde toegang. Wanneer je het wachtwoord bent vergeten, herstel dan het wachtwoord of laad de fabrieksinstellingen. Vervolgens kun je jezelf weer aanmelden en een nieuw wachtwoord toekennen.

1 Wachtwoord van de FRITZ!Box gebruiken

Als je geen wachtwoord hebt toegekend aan de gebruikersinterface van de repeater, neemt de repeater tijdens de configuratie automatisch het wachtwoord en, indien van toepassing, de gebruikersnaam over van FRITZ!Box. Meld je in dit geval aan met het wachtwoord van de FRITZ!Box.

2 Fabrieksinstellingen laden