FRITZ!WLAN Repeater 300E Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Repeater 300E Service

Wachtwoord voor toegang tot de gebruikersinterface van FRITZ!WLAN Repeater vergeten

Het FRITZ!WLAN Repeater-wachtwoord beveiligt je FRITZ!WLAN Repeater tegen tegen toegang door onbevoegden. Als je dit wachtwoord vergeet, heb je geen toegang meer tot de instellingen en functies van de repeater en kun je niet meer inloggen bij de repeater.

Voer de hier beschreven maatregelen na elkaar uit. Controleer na elke maatregel of het probleem is opgelost.

1 Wachtwoord van de FRITZ!Box invoeren

Als de meest recente versie van FRITZ!OS is geïnstalleerd op de FRITZ!WLAN Repeater, importeert deze het wachtwoord en indien van toepassing ook de gebruikersnaam van de FRITZ!Box, als je geen eigen wachtwoord hebt ingesteld voor de FRITZ!WLAN Repeater. Je kunt de gebruikersinterface van de repeater openen als je het betreffende wachtwoord voor de FRITZ!Box invoert.

• Voer het wachtwoord van de FRITZ!Box in.

2 Fabrieksinstellingen van de FRITZ!WLAN Repeater laden

Als je de "push service" in de FRITZ!WLAN Repeater niet hebt ingeschakeld, of als je geen toegang hebt tot het e-mailadres dat je hebt ingevoerd, dan moet je de fabrieksinstellingen van de repeater laden.

Belangrijk:Bij het laden van de fabrieksinstellingen worden alle instellingen die je in de FRITZ!WLAN Repeater hebt geconfigureerd ongedaan gemaakt.

Je kunt de "WPS"-knop gebruiken om de fabrieksinstellingen van de FRITZ!WLAN Repeater te laden, zelfs als je je wachtwoord bent vergeten:

1. Verbind de repeater met het stroomnet.
  2. Wacht tot de "Power"-led en de "WLAN"-led blijven branden.
  3. Houd de "WPS"-knop ca. 15 seconden ingedrukt totdat alle led's tegelijk knipperen.

Afb.:Fabrieksinstellingen van de FRITZ!WLAN Repeater laden

4. Wacht tot het laden van de fabrieksinstellingen is afgesloten en de "Power"- en "WLAN"-led blijven branden.

Opmerking:Configureer de push service, zodat je je wachtwoord kunt herstellen mocht je het wachtwoord zijn vergeten.